Спри Стреса и Напрежението с Mind Master formula Red LIFETAKT LR

34.90лв.

🧠 Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula RED – Стрес и напрежение отминаха! 🌟 Спрете стреса и напрежението с Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula RED. Това е напитка, която се грижи както за вашата умствена, така и за физическата работоспособност. 🌈 Подходящ за Хора с НАПРЕГНАТО ЕЖЕДНЕВИЕ – Дали сте…

Описание

🧠 Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula RED – Стрес и напрежение отминаха!

🌟 Спрете стреса и напрежението с Mind Master Brain & Body Performance Drink Formula RED. Това е напитка, която се грижи както за вашата умствена, така и за физическата работоспособност.

🌈 Подходящ за Хора с НАПРЕГНАТО ЕЖЕДНЕВИЕ – Дали сте заети цел ден и се нуждаете от енергия и яснота на ума, този продукт е за вас.

🌟 Изключително препоръчителен за Хора с ДЕМЕНЦИЯ – Впечатляващо подобрение на състоянието на хората с деменция. Помага им да се чувстват по-спокойни, успокоява нервната система и спира загубата на памет.

💪 Защитава клетките от оксидантния стрес – С витамин Е като вашия защитник, тази напитка осигурява стабилност на клетките ви.

🌟 Когнитивна функция в норма – С желязо и витамини B1 и B12, този продукт помага за възстановяване на когнитивната функция.

💥 Нормализиране на Нервната Система и Психологичната Функция – Витамин B12 укрепва нервната система и подпомага психологичната функция.

🚀 Намаление на Умората и Изтощението – С желязо и витамин B12, вие ще се чувствате по-бодри и по-издръжливи.

🎉 Повече Енергия, Повече Издръжливост – Mind Master ви предоставя нова, свежа енергия и повишава вашата работоспособност.

🌿 Неутрализиране на Оксидантния Стрес – С антиоксидантната мощ на екстракта от гроздово семе, този продукт е вашият щит срещу свободните радикали.

🍇 Плодов вкус – Насладете се на Mind Master с вкус на плодове.

📦 Препоръчителен прием: Приемайте 80 мл дневно (отговаря на 2 капачки), най-добре след хранене, разреден с вода или плодов сок.

🚨 Внимание: След първоначалното отваряне, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 1 седмица. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не замества разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Дръжте далеч от деца.

🔥 Mind Master – Вашият Секрет за Успешно Справяне със Стреса и Повишена Работоспособност!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Спри Стреса и Напрежението с Mind Master formula Red LIFETAKT LR”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *