LR Фибри за Вътрешна Лекота и По-Слабо Усещане за Глад Fiber Boost ЛР

58.50лв.

🌿 LR Fiber Boost – По-Слабо Усещане за Глад и Вътрешна Лекота 🥤 Напитка с Фибри и Натурална Сладост LR Fiber Boost е хранителна добавка, богата на фибри и хром, създадена с една цел – да ви помогне да се чувствате сити. 🌾 За Какво Помагат Фибрите? Допринасят за нормалния метаболизъм на макрохранителните вещества, което…

Описание

🌿 LR Fiber Boost – По-Слабо Усещане за Глад и Вътрешна Лекота

🥤 Напитка с Фибри и Натурална Сладост

LR Fiber Boost е хранителна добавка, богата на фибри и хром, създадена с една цел – да ви помогне да се чувствате сити.

🌾 За Какво Помагат Фибрите?

Допринасят за нормалния метаболизъм на макрохранителните вещества, което означава, че белтъците, въглехидратите и мазнините се усвояват по-добре от вашето тяло.
Помагат за поддържане на нивата на кръвната захар, което намалява чувството за силна глад.

🍃 LR LifeTakt Fiber Boost Drink Powder

✅ Високо Съдържание на Фибри от 3 Различни Източника ✅ За Повече Благосъстояние в Ежедневието ✅ С Натуралната Сладост на Стевия

🌟 Вътрешна Лекота Благодарение на Фибрите!

Фибрите са важна част от нашето хранене и ни помагат да се чувстваме добре както отвътре, така и отвън. В забързания свят и с небалансирано хранене, ние често приемаме твърде малко фибри. LR FiberBoost, с високо съдържание на фибри от 3 различни източника, помага да се изравнява този недостиг. А подсладителя Стевия, той осигурява приятен сладък вкус, без допълнителни захар и калории.

🥄 Начин на Употреба:

Разбъркайте 2 равни мерителни лъжички прах с 200 мл нискомаслено мляко без лактоза или вода, и напитката е готова за консумация! Препоръчително е приемът да бъде между две основни хранения.

🚫 Внимание:

Уверете се, че приемате достатъчно течности. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Дръжте далеч от деца и ги съхранявайте на сухо и хладно място.

📊 Интересен Факт:

69% от мъжете и 75% от жените не получават препоръчителните 30 грама фибри на ден, според Немското дружество по хранене. (Източник: Max Rubner-Institut, Федерален изследователски институт за хранене и храни, 2008)

🌿 Изберете LR Fiber Boost и Подкрепете Вашето Здраве и Добробитие с Натурални Фибри!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “LR Фибри за Вътрешна Лекота и По-Слабо Усещане за Глад Fiber Boost ЛР”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *