LR Cistus Incanus спрей – Вашият надежден защитник срещу вируси и зарази!

48.50лв.

LR Cistus Incanus спрей – Вашият надежден защитник срещу вируси и зарази! 🌿 Цистус Инканус – този мощен екстракт се грижи за вашата имунна система и здравето ви като никой друг. Спреят LR Cistus Incanus предлага лесно и бързо решение, което не само ви предпазва от вируси и инфекции, но и има приятен свеж ментов…

Описание

LR Cistus Incanus спрей – Вашият надежден защитник срещу вируси и зарази!

🌿 Цистус Инканус – този мощен екстракт се грижи за вашата имунна система и здравето ви като никой друг. Спреят LR Cistus Incanus предлага лесно и бързо решение, което не само ви предпазва от вируси и инфекции, но и има приятен свеж ментов вкус.

🎯 Целева група: Подходящ за жени и мъже от всяка възраст, които искат да поддържат своята имунна система в оптимално състояние.

Характеристики:

Бързо и лесно приложение със свеж вкус на ментол и мента.
Витамин C за подкрепа на имунната система.
Високо съдържание на Cistus Incanus – 86%.
Включва витамини C и E.
Произведен с финни нарязани листа на растението.

Препоръчителен прием: По три впръсквания в устата три пъти на ден осигуряват на вашата имунна система мощна подкрепа. Всяка бутилка съдържа 30 мл и е идеална за употреба по време на път.

LR използва само фините нарязани листа на Cistus Incanus, които са богати на полезни съставки. Не съдържа стъбла и дървесина. Също така се използват само диворастящи растения за производството.

Цистус Инканус – или „лавдан“, „памуклийка“, „скална роза“. Листата на Цистус Инканус са богати на полифеноли, които имат силни антиоксидантни свойства и могат да подкрепят здравето на вашия организъм.

Не се колебайте – изберете LR Cistus Incanus спрей и осигурете си силен защитник срещу вируси и зарази, поддържайки приятен свеж дъх и здрав имунитет!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “LR Cistus Incanus спрей – Вашият надежден защитник срещу вируси и зарази!”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *